GENERÁLKIVITELEZÉS

Gondtalanul szeretne építkezni?

A megbízás során nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő előkészítésre, amely nagyban hozzájárul a feladatok tervszerű és pontos megvalósításához. A megbízást részletes szerződésben rögzítjük, amelyben a határidőre kötbért vállalunk, a munka pontos meghatározását közérthető szöveges műszaki tartalomban írjuk le. Nálunk nincsenek váratlan többletköltségek és megalapozatlan pótmunka elszámolások. Amiben megegyezünk azt hajtjuk végre, úgy ahogy megbeszéltük, így Ön azt kapja amit elvár.

Biztonságban akarja tudni élete befektetését?

A nehezen összespórolt pénzét költse olyan épületre, ami hosszútávon megbízhatóan üzemel, ahol pár év után nem jönnek elő váratlan hibák, nem penészesedik fal. Használja ki szakmai tapasztalatunkat és költözzön minőségi épületbe. Biztosítsa háza értékállóságát, a megfelelően végzett kivitelezői munkával. Ha mégis problémája adódik mi nem futunk el a garanciális javítások elől, a jogszabályban foglalt 3 év teljeskörű garancia nálunk kézzel fogható valóság.

Kérjen ajánlatot és válasszon minket!

Fővállalkozóként vállaljuk családi házak kulcsrakész kivitelezését, de vállalunk szerkezetépítő részmunkákat is. Keressen minket, mondja el mit szeretne és mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani. Ha még nincs terve elkészítjük azt is. Tekintse meg jelenlegi ajánlatainkat és referenciáinkat!

Magán tartalom