Bemutatkozunk

Exkluzív „zero-energy” családi házak csúcstechnológiával építve

A Prestige Homes Studio elkötelezte magát a modern építészeti design kitűnő megjelenítésében. Az élvonalbeli tervező cégünk komplex, teljeskörű mérnöki és kivitelezési szolgáltatásokat is kínál, hogy az otthona időtlen-időkig a boldogságának egyik forrása legyen. Laki L. Kornél, a Jacques Rougerie Alapítvány díjnyertes építésze lenyűgöző lakóházakat álmodik meg. A cég főépítészének szenvedélye a funkció és a forma ötvözete, inspirálja az innovatív dizájn, környezettudatosság, a modernitás, az elegancia és a luxus kifejezése az Ön igényei szerint. A csodálatos otthonainkat a tervezett időre és a legmagasabb luxus elvárásoknak megfelelően készítjük el.
Nemzetközi tapasztalatainknak köszönhetően cégünk a legújabb technológiákat használja, házainkat a legfejlettebb műszaki tartalmakkal építjük fel. Új anyagokat kombinálunk a saját eddigi tapasztalatainkkal. Nemcsak értéket, hanem kiváló befektetési lehetőséget is adunk a megrendelőinknek.

Terveink

Exkluzív, lenyűgöző projektek csúcsminőségű környezetben, amelyek megfelelnek az ügyfelek legmagasabb szintű igényeinek! Tervezési módszerünk egy holisztikus megközelítés, amelyben teljes mértékben megismerjük ügyfeleink igényeit, és megjelenítjük azt művészien és funkcionálisan. Végeredményként egy színvonalas, egyedi épületet kapunk, melyben a rendkívül magas műszaki tartalom a gazdaságos fenntarthatósággal párosul. A tervek mérete, kialakítása igény szerint módosítható!

Alap információk

A projekt teljes költsége tartalmazza a kulcsrakész exkluzív ház és a hozzá tartozó telek vételárát. Természetesen a tervezések, engedélyezések, a közmű rácsatlakozások, a műszaki vezetés, építési napló vezetése, szemétszállítás és egyéb ügyviteli költségek szintén a vételár részét képezik. A zero-energy rendszer keretében az épületeinket olyan teljesítményű napelemekkel látjuk el, amik garantálják a költségmentes villany és fűtés fogyasztást. Az építkezés fázisainak megfelelően, azok elkészültét követően 10 részletben tudnak az ügyfeleink fizetni. Mindösszesen 10 % foglaló befizetésével Ön megteszi az első lépést, hogy álmai megvalósuljanak, amihez ajándékba adunk egy hatalmas alumínium tolóajtót.

0

Éves tapasztalat

0

Sikeres projekt

0

Elégedett ügyfél

Tapasztalt szakemberek

Az inspirációtól, a tervezéstől a megvalósításig minden folyamatot külön szakembereink ellenőriznek. Főépítészünk közvetlen felügyelete alatt álló szakértői csoportunk lehetővé teszi, hogy láthassa álmai projektjét a kezdetektől a befejezésig, biztosítva a folyamatos nyomon követést és szoros együttműködést az ügyféllel az egész kivitelezés során.

Részletes tájékoztatás, személyes találkozás

Mivel maximális minőségre törekszünk ezért évente mindösszesen 4 új projektet indítunk, ezzel is biztosítjuk, hogy minden otthonunk egyedi és megismételhetetlen legyen. Az általunk ajánlott építési telkek közös megtekintésekor építészünk az Önök preferenciáinak figyelembevételével segítséget nyújt a legjobb döntés meghozatalában. Természetesen ezen szolgáltatásainkat költségmentesen veheti igénybe. Amennyiben Ön is Prestige Homes otthon boldog tulajdonosa szeretne lenni, kérem telefonáljon és kérjen időpontot személyes találkozóra.

Kiemelt referenciapartnereink

Piramis Építőház Kft. 2132 Göd, Pesti Út 132. Tel.: +36 27 530 630
Éberhardt ház Kft. Építőanyag kereskedés 1223 Bp, Szabadkai u. 20-22. Tel.:+36 70 318 6552
Szatmári Épületgépészeti Szakáruház 1223 Bp, Nagytétényi út 49. +36 30 327 3959
Toma Family Mobil KFT. 1138 Bp, Úszódaru u. 10. +36 20 400 7400
Csépány Ügyvédi Iroda, Dr. Csépány Gergely Tel.: +36 30 201 136 Bp, Nagytétényi út 49. +36 30 327 3959
Toma Family Mobil KFT. 1138 Bp, Úszódaru u. 10. +36 20 400 7400
Csépány Ügyvédi Iroda, Dr. Csépány Gergely Tel.: +36 30 201 136

Magán tartalom