Választható telkeink

II. kerület

A / Nyár u.

Mérete: 850 m2
Fekvése: ÉNY-DK

Lokációja:
A Széphalom kertvárosi, kifejezetten családi házas övezetében, csendes, nyugodt részén helyezkedik el a telek. A közelben óvoda, játszótér, posta, uszoda, bevásárlóközpont és buszmegálló is található. Építészünk ajánlása: A 42 m x 20,2 m méretű saroktelek teljesen vízszintes, így ideális egy elegáns, letisztult homlokzatú családi ház tökéletes tájolására.

B / Ördögárok u.

Mérete: 890 m2
Fekvése: K-Ny

Lokációja:
A Máriaremete városrész zöldövezetében, távol a város zajától, de mégis közel a francia iskolához, a HÜVI Bevásárlóközponthoz, a Hűvösvölgyi végállomáshoz található ez a telek. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt, a buszmegálló csupán pár száz méterre található.

Építészünk ajánlása:
A hozzávetőlegesen 20 m széles, ősfás telek mérsékelten lejtős. A telek hátsó részén elhelyezett kétszintes családi ház esetén a második szintről gyönyörű, panorámás kilátás nyílik a Hármashatárhegy lankáira.

C / Kőhegyi út

Mérete: 1184 m2
Fekvése: DK-ÉNY

Lokációja:
Hársakalján, a II. kerület központjához kifejezetten közel lévő, idillikus környezetű, erdővel határos gyönyörű telek a zsákutca végén.

Építészünk ajánlása:
Ideális annak az építtetőnek, aki a hatalmas üvegfelületű ablakaiból a tájvédelmi terület és a János-hegy szép panorámáját szeretné látni. Kiváló fekvésének köszönhetően javasoljuk a körpanorámás lounge napozóterasz és akár tetőn elhelyezett medence kialakítását. Garantált a meghitt szeparáció.

D / Turul köz

Mérete: 969 m2
Fekvése: K-NY

Lokációja:
A Máriaremete út feletti dombon, egy frissen aszfaltozott zsákutcában található, majdnem négyzet alakú szép telek, néhány ősfával. Csendes, családi házas zöldövezet, elegáns környezetben. A HÜVI Bevásárlóközpont, a Hűvösvölgyi végállomás gyorsan megközelíthető.

Építészünk ajánlása:
Utcafrontról emelkedő, gyönyörű panorámás, széles telek. Javasolt akár a lépcsőzetes teraszrendszer, medence kialakítása, hogy az otthon tulajdonosa minden nap a Hármashatárhegyben és János-hegyben gyönyörködhessen.

E / Köztársaság utca

Mérete: 1120 m2
Fekvése: K-NY

Lokációja:
Budaliget zavartalan családi házas környezetében egyik zsákutcájának végén helyezkedik el ez a gyönyörű panorámás telek. Mindössze két percre az új Gyarmati Dezső uszodától, a sportkomplexumoktól, a teniszpályáktól, pár utcára a méltán híres Náncsi néni vendéglőtől.

Építészünk ajánlása:
Erre a telekre kifejezetten olyan exkluzív „üvegház” építését javasoljuk, amely a szomszédos telkektől teljesen védett, így akár minden hálószobája és közösségi tere a széphalmi dombokra néz. Kifejezetten ideális tetőtéri lounge és körpanorámás napozóterasz kialakítására.

XI. kerület

A / Madárhegyi út

Mérete: 1120 m2
Fekvése: NY-K

Lokációja:
A Madárhegy elegáns újépítésű családi házas övezetében Észak-nyugati területén, távol a társasházaktól és az autópályák zajától, helyezkedik el ez a kiváló kialakítású, frissen közművesített építési telek.

Építészünk ajánlása:
Mivel családi ház építésére a terület egyik legimpozánsabb, legideálisabb telke, ezért lenyűgöző homlokzati kialakítást tesz lehetővé. Kifejezetten alkalmas nyugati és keleti irányú vagy tetőtéri körpanorámás terasz kialakítására.

XII. kerület

A / Baradla köz

Mérete: 1376 m2
Fekvése: ÉNY-DK

Lokációja:
Sasad és Farkasvölgy határán könnyen megközelíthető a Budaörsi útról, ám kellő távolságban a forgalom zajától helyezkedik el ez a kiváló fekvésű telek.

Építészünk ajánlása:
Ez az értékes, nagyméretű telek, kedvező lokációjának köszönhetően ideális a 12. kerület szerelmeseinek. Méretének köszönhetően alkalmas egyszintes családi ház építésére, melynek a szeparációja átgondolt tervezéssel megvalósítható.

Magán tartalom