Prestige Home Management logo

Bemutatkozás

Ismerjen meg minket...

Ügyfeleink elégedettsége a mi sikerünk

Mi nem csak egy szimpla üzemeltető cég vagyunk, számunkra a cégünk fő erénye az ügyfélközpontú gondolkodás, mint az ingatlantulajdonosaink felé, mint a vendégeink felé. Partnerek vagyunk már a közös munka legelső pillanatától, annak érdekében, hogy az együttműködésünk a lehető leggördülékenyebben történjen. Szakértő csapatunk napról napra azon dolgozik, hogy egyre jobbak lehessünk, és az ingatlankezelést egy új szintre emeljük Budapesten a kedvező üzemeltetési költségekkel, és a kiemelkedően magas minőségű szolgáltatásainkal.

“Légy a minőség mércéje. Egyesek nincsenek hozzászokva egy olyan környezethez, ahol elvárják a kiválóságot.”

Hogy mire is tanít minket ez az idézet? Hogy törekedjünk a kiválóságra, és magas mércét állítsunk maguk és mások elé. Emlékeztet bennünket arra, hogy a kiválóságra való törekvés egyesek számára kényelmetlen lehet, de végső soron jobb eredményekhez és nagyobb sikerhez vezet.

Dominik

Karbantartó

János

Ügyvezető, tulajdonos

Beátrix

Pénzügyi vezető

Vince

Operatív vezető, tulajdonos

Gergő

Projekt vezető

Bryan

Ügyfélszolgálati munkatárs

Petra

Supervisor

Huy

Belsőépítész/Projekt supervisor

Fanni

Vezetői asszisztens

Lilien

Lakásberendezés, staging

Bettina

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Roland

Műszaki ellenőr, karbantartó

Ashley

Ügyfélszolgálati munkatárs

0

kezelt ingatlan

0+

eltöltött szálláséjszaka

0+

tagú személyzet

Ezért vagyunk a biztos megoldás!

Amit kínálunk

Innovatív megoldások

Az innovatív technológiai megoldásaink segítségével optimalizáljuk a foglalási folyamatokat, fokozzuk a vendégélményt és az elért bevételeket.

Átlátható elszámolási rendszer

Felhasználóbarát elszámolási rendszerünkhöz már a közös munka kezdetétől hozzáférést biztosítunk ügyfeleinknek, ezzel biztosítva a folyamatos információ áramlást, és a lekövethető munkafolyamatunk alakulását.

Szakképzett saját csapat

Szakértő csapatunk napról napra azon dolgozik, hogy egyre jobb szolgáltatást nyújtsunk, és az ingatlankezelést egy új szintre emeljük Budapesten a kedvező üzemeltetési költségekkel, és a kiemelkedően magas minőségű szolgáltatásainkal.

Online tulajdonosi hozzáférés

Online hozzáférést biztosítünk a tulajdonosoknak amelyen keresztül percre készen tudják követni a lakásaik foglalásait vagy akár részletes statisztikai adatokat is láthatnak.

Biztonság

Okos kilincs beléptető rendszerünkkel monitorozni tudjuk az ingatlanba való belépéseket és minden vendégünknek automatikusan egyedi, a tartózkodás idejére szóló kódot bitosítunk, így elkerüljük a bejutással való visszaélés lehetőségét.

Teljeskörű ingatlankezelés

Ingatlanának nem csak a rövidtávú üzemeltetését vállaljuk, igény szerint ellátjuk a havi közüzemi befizetéseit és képviseljük a tulajdonosokat a hatóságok előtt

Prestige Home Management logo
Kapcsolat
Kérjen ajánlatot még ma!

Copyright © 2024 Prestige Homes. Minden jog fenntartva.